MNENJA MOJIH

Slika je bila darilo, katerega se je hčerka najbolj razveselila. Slika zelo popestri prostor, super barvne kombinacije in živali popeljejo otroka v svet domišljije.

Uršinega veselja nad risanjem se spomnim že iz otroških let, saj je že takrat rada ustvarjala. Ko sem na dobrodelni prireditvi zagledala njene umetnine, sem si takoj zaželela, da bi ena izmed njih krasila tudi naše prostore. Pritegnila me je izbira živahnih rožnatih in rumenih odtenkov in motiv račk. Ta krasna slika sedaj krasi sobico moje prvorojenke.

Tvoja slika me še vedno navdušuje kot prvi dan, ko sem jo dobila. Kombinacija barv in milina narisane Vilinke v meni zbudijo najlepše občutke Preprosto čarobna Hvala ti

Urša riše izredno lepe slike! Meni še vedno srce zaigra, ko jih znova pogledam.
Zelo mi je všeč tvoj način pa tudi, ker rišeš vile

Vsakič, ko pogledam sliko, se mi zbudi domišljija, misli odtavajo v globino morja z vprašanjem, kam nese tok kita v prelepih širnih globinah morja. Urša slika najlepše domišljijske slike, vsakem pogledu prebudi novo domišljijsko pot…

Na tvoji sliki mi je zelo všeč flamingo in punca, ki si jo narisala, obleka, barve, rože, krila…    Všeč so mi barve bleščic, ki jih uporabljaš in kolaž na obleki.

Lahko je za koga samo slika, zame pa je naša Vila Ljubezni in radosti veliko več. In vse, kar je in kar predstavlja, se vsak dan občuti v naši družini. Hvala ti, ker si mi jo zaupala.

Kadar imam kakšne skrbi ali slab dan, me kar samo zanese do predalnika. Že ko ga odpiram, moj nemir puhti. Ko primem v roke Sporočila iz vilinskega kraljestva, že začutim mir. Počasi jih premešam in izberem eno karto. Ob pogledu na sliko, se moje srce nasmeji. In sporočilo poboža mojo dušo. In vem, da bom ok.

Uršine slike mi polepšajo vsako jutro, saj me prva prebudi v spalnici in druga mi poživi dan in dnevni prostor. So prijetne za prostor, oddajajo neko posebno energijo predvsem pa me navdajajo z močjo. Vilinska deklica krasi kuhinjo, kjer me vsak dan spomni kako posebna in močna sem. Hvala, da mi lahko tvoje slike lepšajo moj vsak dan.

Slike so mi zelo všeč. Posebej to, ker so barvite in s tem zelo lepo popestrijo sobe in pogled nanje polepša dan.

Ovalni obraz Deklice z lasmi bele svetlobe in nežnimi oblinami bi lahko bil vilinski, a z rokama na hrbtu, odločno usidrana v tla izsušene barjanske zemlje, živi za svojo pesem, ki ji daje krila, da lahkotno hodi po poti življenja s komaj opaznim nasmehom na ustnicah in Srcem na vrvici. Oči so, ki povedo, da sanje živi, kadar sneži.
Urša imaš velik talent, ker tvoje slike sijejo dušo.

Uršine slike so živahne, barvite in polne majhnih detajlov. Slike z živalskimi motivi so zelo primerne za otroške sobice.