URŠA LENARČIČ

Živjo! Sem Urša in zate ustvarjam slike, vsebine in delavnice, ki te podpirajo na tvoji poti, da se imaš rad(-a) in ustvarjaš iz stanja zaupanja vase in zaupanja v neskončno dobro.

Ko zaupaš, lahko slediš svoji notranji kreativni želji. Sproščanje tvoje kreativne energije – ko si kreativen(-na) na kakršen koli način, Tvoj način – te osvobaja. 

Vsi smo kreativni, na nešteto načinov, vsak dan, velikokrat tudi nevede, saj se kreativnost začne že v naših mislih in srcu, ki ustvarjata situacije ta trenutek in trenutke v prihodnosti – misli si predstavljajo, srce pa čuti.

Vsi smo kreativni, četudi nismo vsi umetniki. Kreativnost ne pomeni le umetnosti, je ustvarjanje česarkoli. Lahko je to pisanje, iznajdljivost in iskanje izvirnih rešitev, motiviranje drugih, poučevanje in razlaganje, kuhanje in peka, planiranje in organiziranje, programiranje, vrtnarjenje, šport, glasba…

Kreativnost oz. ustvarjalnost je sposobnost, da s svojo angažiranostjo dosežemo, da nekaj nastane. Velikokrat nam ustvarjalnost pomeni tudi ustvarjati tako, da si v nečem izviren.

Po navadi nas veseli ravno tisto, za kar imamo talent in ko ta dar razvijamo, s tem na najbolj izviren način usmerjamo kreativno energijo. Ta način nam je najbolj naraven, ker izvira iz nas samih, iz naše individualnosti in je zato unikat. Verjamem, da je te talente vredno razvijati.

Kreiraj, kar si zamisliš v čarobni domišljiji.
Ti si dovolj, da verjameš vase.
Ko kreiraš iz stanja zaupanja v neskončno dobro, ustvarjaš pogoje za čudeže.